Bilecik Valisi Aygöl traktörün başına geçti!

Bilecik Valisi Aygöl traktörün başına geçti!


Yaşam 26.03.2025 11:34:35 0
Bilecik Valisi Aygöl traktörün başına geçti!

Bilecik’te tarımsal üretimi artırmak ve çiftçileri desteklemek amacıyla önemli bir adım atıldı. Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi (TAKEP) kapsamında, Gölpazarı ilçesinde yağlık ayçiçeği tohumu dağıtım töreni düzenlendi.

Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) - Programa Vali Şefik Aygöl de katılarak çiftçilere destek verdi. Törende üreticilere yağlık ayçiçeği tohumları dağıtılırken, Vali Aygöl de ayçiçeği ekimi yaparak tarıma verdiği önemi bir kez daha gösterdi.

Bilecik’in tarım potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmek için yürütülen çalışmalar kapsamında 100.000 dekar alanda ayçiçeği ekimi gerçekleştirilecek. Tarımsal üretimi artırmak ve çiftçileri desteklemek adına yapılan bu projeyle, bölge ekonomisine ve gıda sektörüne önemli katkılar sağlanması hedefleniyor.

Bilecik, verimli toprakları ve çiftçilerin emeğiyle Türkiye’nin önemli tarım merkezlerinden biri olma yolunda ilerlemeye devam ediyor.

Şehrin buluşma noktası meydanı AVM Şehrin buluşma noktası meydanı AVM
Kadınlara özel “kas iskelet sistemi sağlığı” projesi Kadınlara özel “kas iskelet sistemi sağlığı” projesi
Bipolar bireyler sağlıklı bir hayat sürdürebilir Bipolar bireyler sağlıklı bir hayat sürdürebilir
Balıkesir bayrama hazır Balıkesir bayrama hazır
Bayramda eğlencenin adresi Teneffüs Park Bayramda eğlencenin adresi Teneffüs Park